português | español | français | català

logo

Database search

Database:
fons
Search:
FUSTE FORNE, FRANCESC []
References found:
Showing:
1 .. 4   in format [Default]
page 1 of 1


1 / 4
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Cuando el Turismo se convierte en juego : la gamificación en el turismo cultural en Catalunya / Jennifer Olbrich, Francesc Fusté-Forné
Olbrich, Jennifer


En: Pasos : revista de turismo y patrimonio cultural. San Cristóbal de La Laguna. Vol. 21, núm. 1 (2023) , p. 9-21
Bibliografia. Resums en castellà i anglès.


Matèries: Turisme cultural ; Promoció turística ; Empreses de serveis ; Museus
Àmbit:Sant Martí d'Empúries - Escala, l' ; Escala, l' ; Barcelona ; Girona ; Manlleu ; Portbou ; Olot ; Catalunya
Cronologia:[2023]
Autors add.:Fusté Forné, Francesc
Accés: https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=8749810


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 4
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Turisme lacti a l'Empordà / Francesc Fusté Forné
Fusté Forné, Francesc


En: Revista de Girona. Girona, núm. 318 (gener-febrer 2020), p. 58-59 : il. (Gastronomia


Matèries: Indústria lletera ; Productes agraris ; Aliments ; Turisme cultural ; Projectes ; Costums alimentaris
Àmbit:Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:[2020]
Accés: https://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/362561
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 4
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Food tourism in rural areas : the case of cheese in Vall de Boí, a World Heritage Site [Fitxer informàtic] / Francesc Fusté Forné ; [Dirigida per: Lluís Mundet i Cerdan]
Fusté Forné, Francesc


[Girona] : Universitat de Girona, 2016
Dirigida per: Mundet i Cerdan, Lluís. Universitat de Girona. Facultat de Lletres. Departament de Geografia i Universitat de Girona. Facultat de Turisme. Institut Superior d'Estudis Turístics, 2016
1 recurs electrònic (127 p.)
Text en anglès i català, resum en català, castellà i anglès.


Matèries: Turisme rural ; Tesis doctorals ; Tesis doctorals ; Societat rural ; Costums alimentaris ; Aliments ; Artesania ; Indústria alimentària
Àmbit:Vall de Boí, la
Cronologia:[2016]
Autors add.:Mundet i Cerdan, Lluís (Dir.)
Accés: http://www.tdx.cat/handle/10803/398019
Localització: TDX: Tesis Doctorals en Xarxa


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 4
select
print
Text complet
Bookmark and Share
El Queso como recurso turístico para el desarrollo regional : la Vall de Boí como caso de estudio / Francesc Fusté Forné
Fusté Forné, Francesc


En: Pasos : revista de turismo y patrimonio cultural. San Cristóbal de La Laguna. Vol. 14, núm. 1 (2016) , p. 243-251
Referències bibliogràfiques. Resums en castellà i anglès.


Matèries: Turisme ; Aliments ; Artesania ; Patrimoni cultural ; Costums alimentaris
Àmbit:Vall de Boí, la
Cronologia:[2015]
Accés: http://www.pasosonline.org/articulos/download/file?fid=57.897


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 1

Database  fons : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3